Šum smrti. 3. - Kliesch, Vincent; Fitzek, Sebastian (Auris, 2022)
Úspešná autorka podcastov o kriminálnych prípadoch Jula Ansorgeová sa už roky snaží zistiť pravdu o svojom bratovi Moritzovi, ktorý zmizol za záhadných okolností. Najprv ho polícia obvinila zo spáchania ohavného zločinu, neskôr ho úrady vyhlásili za mŕtveho. Známy forenzný fonetik Matthias Hegel, ktorému stačí na analýzu psychiky páchateľa vzorka jeho hlasu, tvrdí, že má dôkazy o tom, že Moritz stále žije. V minulosti však Julu viackrát oklamal a zmanipuloval. Jula sa s ním chce aj napriek tomu naposledy stretnúť. Keď dôjde k stretnutiu, Jula aj Hegel sa stanú obeťami brutálneho únosu. Zjavne existuje ešte niekto, kto chce Moritza nájsť ľ a urobí pre to čokoľvek. Jula a Hegel, dvaja veľmi rozdielni a znepriatelení vyšetrovatelia, stoja pred vražednou dilemou: ak sa im podarí rozlúštiť poslednú hádanku, Moritz zomrie. Ak ju nerozlúštia, čaká ich mučivá smrť v zajatí...