Šum - Motte, Andres De La (Ikar, 2013)
Henrik HP Petersson je na úteku. Prešlo už štrnásť mesiacov od chvíle, keď ho prostredníctvom záhadného mobilu vtiahli do diabolskej hry, ktorá ho takmer stála život.