Tajné hodiny jazdy. 8. - Gohl, Christiane (Lea a kone, 2018)
Do stajne Baumannovcov sa nasťahuje žrebná kobyla. Majiteľka by chcela zo svojej dcéry Maleny urobiť turnajovú šampiónku. Na rozdiel od svojho brata Mária sa však zdá, že Malene kone nič nehovoria. Ibaže Mário jazdiť nemá ľ jeho otec to pokladá za príliš zženštilé. Zatiaľ čo Lea tajne dáva Máriovi hodiny jazdy, vyzerá to tak, že Thorsten má bližšie k Malene...