Tajomstvo Frontenacovcov. Čierni anjeli - Mauriac, Francois (Svetová tvorba, 1970)
Dva romány francúzskeho autora. Prvý je autobiografický, vyjadruje "vnútorné pamäte" autora, v druhom je antihrdinom človek, ktorý mravne zdegradoval...