Tajomstvo Frontenacovcov. Čierni anjeli - Mauriac, Francois; Bártová, Miroslava (Bratislava Tatran, 1970)
Dva romány francúzskeho autora. Prvý je autobiografický, vyjadruje "vnútorné pamäte" autora, v druhom je antihrdinom človek, ktorý mravne zdegradoval...
Keywords: Spoločenské romány