Tajomstvo pravekého lovca - Nováková, Iva (Pierot, 2016)
Traja kamaráti, Alfréd Krtko, Edo Hrozil a Erik Hĺbal, sa tentoraz vydávajú až na Aljašku! Edo Hrozil dostane od amerického fanúšika pozvanie na Aljašku, aby preskúmal dosiaľ neprebádané nálezisko pravekých vykopávok. Čo všetko naši bádatelia objavia? A čo nájdu v zasypanej tajnej jaskyni, na ktorú náhodou pri kopaní narazia? Krížovky, spojovačky a tajné šifry po vylúštení odhalia príbeh o tajomných vykopávkach a o živote pravekých ľudí. Knižka deti nielen pobaví, ale precvičí aj ich schopnosť sústrediť sa. Publikácia je vhodná pre deti od 7 rokov.
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Beletria do 10 rokov