Tajomstvo prúteného košíka - Zinnerová, Markéta (Priatelia, 1980)
Kniha pripomenie čitateľom rovnomenný televízny seriál. Klárika, Vlado a Tóno, s touto trojicou a s ich súrodencami a spolužiakmi si čitatelia dosýta užijú veselých a napínavých príhod ale aj detských trápení..