Tajomstvo prúteného košíka - Zinnerová, Markéta; Števková, Mária; Jaňák, Jozef; Meisner, Jan (Bratislava Mladé letá, 1980)
Kniha pripomenie čitateľom rovnomenný televízny seriál. Klárika, Vlado a Tóno, s touto trojicou a s ich súrodencami a spolužiakmi si čitatelia dosýta užijú veselých a napínavých príhod ale aj detských trápení..
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: dobrodružný príbeh; Beletria nad 10 rokov