Tajomstvo špionáže II - Borovička, Václav Pavel (Epocha, 1969)
Autor tejto knihy sa usiloval zo záplavy senzačných a vzrušujúcich epizód z histórie špionáže vybrať tie najzaujímavejšie a najmenej známe...