Tajomstvo špionáže II. - Borovička, Václav Pavel; Medveď, Ján (Bratislava Epocha, 1969)
Autor tejto knihy sa usiloval zo záplavy senzačných a vzrušujúcich epizód z histórie špionáže vybrať tie najzaujímavejšie a najmenej známe...
Keywords: náučná; Politika; História