Temná veža 4: Čarodejník a sklo. 4. - King, Stephen (Temná veža, 2018)
V štvrtom diele rozsiahlej fantasy ságy Stephena Kinga, ktorá sleduje osudy posledného pištoľníka vo svete podobnom, ale predsa inom, ako je náš, sa hrdinovia ocitnú na samom konci Pustatín.