Temné vody: Vtáča 3. - Paul, Fiona (Egmont Praha, 2015)
Nič nie je nebezpečnejšie, ako veľké tajomstvo. Cass a Luca sú na úteku pred zákonom a Rádom večnej ruže. Keď sa rozdelia, aby získali jediný dôkaz, ktorý ich môže zachrániť, sú ich životy a láska rozorvané na kusy priateľmi, ktorí ich nenávidia, a nepriateľmi, ktorí ich chcú zabiť. Keď sa Cass ocitne v osídlach zvrhlého rádu, znova prichádza Falco ako jediná nádej na slobodu. Ukáže sa však, že Luca má svoj vlastný šokujúci plán. V napínavom závere trilógie Temné vody sa Cass musí postaviť rádu a raz navždy rozhodnúť o svojom osude. Kto poletí vedľa nej, až konečne nájde krídla?
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Spoločenské romány; Dobrodružné romány