Tento muž 1 Vitajte v jeho zmyselnom svete - Malpas, Jodi Ellen; Scheichertová, Jana (IKAR, a.s. Bratislava, 2014)
Vitajte v zmyselnom svete
TOHTO MUŽA
Keď mladá bytová architektka Ava OĺSheaová prijme pracovnú ponuku, netuší, čo ju v luxusnom hoteli s názvom Zámok čaká. Najskôr bežná konzultácia s nafúkaným, nudným vidieckym snobom s cigarou v ruke. Napriek očakávaniu tam však stretne Jesseho Warda, zničujúco príťažlivého, veľmi sebavedomého plejboja, ktorý vyhľadáva erotické dobrodružstvá a neuznáva pritom nijaké hranice. Okamžite medzi nimi preskočí iskra. Ava sa k Jessemu nechce citovo pripútať, ale nedarí sa jej ovládnuť obrovskú túžbu, ktorú v nej prebudil. Vie, že tento muž jej napokon zlomí srdce, a inštinkt jej našepkáva, aby od neho ušla, kým to ešte dokáže. Lenže Jesse sa jej nechce vzdať. Aj on po nej túži a je rozhodnutý získať si ju za každú cenu.
Tento muž (1.diel z 3)
Keywords: Svetová súčasná; Spoločenský román; Erotika, sex