Tiene nad Notre-damom - Schauer, Herbert; Bonhoff, Otto; Bodnárová, Evelína; Bačík, Emil (Vydavateľstvo politickej literatúry Bratislava, 1968)
Kniha ponúka kriminálny román - proces proti Cagoulardom sa začína ako veľkolepá premiéra v opere. Tajná organizácia La Cagoule sa pokúšala atentátmi, vraždami a prípravou puču za podpory Berlína a Ríma nastoliť vo Francúzsku fašistický režim..
Keywords: Krimi, detektívky