To decko je blázon Zo spomienok rozmaznanej dcérušky - Bôažková, Jaroslava; Dašková, Kveta (Q 111 Bratislava, 2013)
To decko je blázon s podtitulom Spomienky rozmaznanej dcérušky.
Sú to pôvabné spomienky na rané detstvo plné postrehov a múdrosti, ktorým nechýba ani aj jemný, typicky blažkovský humor. Kniha vychádza k osemdesiatinám autorky.
Keywords: ZIVOTOPIS ROMAN