Tom Gates 10 - Vie všetko najlepšie (alebo aj nie) - Pichon, Liz; Patkolová, Gabriela (Slovart Bratislava, 2018)
Preži s Tomom Gatesom ďalšie ešte strelenejšie dobrodružstvá, srandičky, výčiny a nové vtipy už v desiatom pokračovaní jeho príbehov! Kniha je plná EXTRA zábaviek a kvízov pre teba, nech sa náhodou ani chvíľku nenudíš, ak ti prázdniny nedopadnú podľa plánu ľ ako je to v Tomovom prípade. Ešteže náš milý Tom vie všetko najlepšie na svete a aj z obyčajného lepiaceho bločka dokáže vymyslieť lotrovinu, ktorá pobaví ešte aj Deliinu kamošku. Alebo žeby nie...
Keywords: Bel. do 10 r; 7+