Tom Gates 12 - Najvnuk, najsyn, najbrat... (To iste!) - Pichon, Liz (Tom Gates, 2018)
Dvanásta časť megaúspešnej série Liz Pichonovej o najsamsuper chalanovi, jeho (takmer) dokonalej kapele a neskutočne mrzútskej sestre už čaká na vás. Škola dá Tomovi opäť poriadne zabrať. Na úlohu totiž dostal špeciálny projekt, a keď sa doň pustí, narazí na šokujúce fakty, nielen o svojej rodine a kamošoch, ale napríklad aj: