Tom Gates 7 - Dieťa (takmer) megašťasteny) - Pichon, Liz (Tom Gates, 2016)
Pridajte sa k Tomovi Gatesovi aj v siedmom pokračovaní šibnutých dobrodružstiev, srandičiek, čmáraníc a vtipov! Tomov otec si vymyslel, že ho naučí robiť ŠARKANA, aby ho konečne dostal na ČERSTVÝ VZDUCH. Keby mali psa, Toma by určite až tak neštvalo, že musí ísť von. Ale na to môže zabudnúť, lebo Delia je vraj alergická na psy. (Asi tak ako Tom na Deliu.) S Derekom a Normanom musia na sebe VÁŽNE zamakať, ak chcú zvalcovať BITKU KAPIEL na TÝŽDNI V ROCKU. Chvalabohu, majú KOPEC času a Tom je predsa dieťa megašťasteny (teda takmer), tak si to užite s ním!