Tom Gates - Áno! Nie! (Možno) 8 - Pichon, Liz (Tom Gates, 2017)
Pridajte sa k Tomovi Gatesovi aj v ôsmom pokračovaní tých najstrelenejších dobrodružstiev, srandičiek, výčinov a nových vtipov! Tomova mama si zaumienila, že uprace celučičký dom. Vyhráža sa mu, že ak sa sám nedokáže rozhodnúť, čoho sa zbaviť ľ urobí to zaňho! To by bola hotová katastrofa! Našťastie Toma tak ako už mnohokrát predtým zachránia VYKOPÁVKY (zas a znova). Možno to upratovanie nakoniec nebude také hrozné, najlepšie by aj tak bolo, keby sa Tomovi nejakým zázrakom podarilo nemilé povinnosti prehodiť na kráľovnú mrzutosti ľ Deliu. Myslíte, že sa mu to podarí? Áno? Nie? Možno...