Tom Gates 9 - Je hviezda triedy (keď sa to tak vezme) - Pichon, Liz; Patkolová, Gabriela (Slovart Bratislava, 2017)
Pridajte sa k Tomovi Gatesovi aj v deviatom pokračovaní tých najstrelenejších dobrodružstiev, srandičiek, výčinov a nových vtipov! Tom Gates má
pre vás navyše aj pár tipov, ako sa stať top hlavičkou triedy. (Škoda, že on sám nič z toho nerobil.) Chcete ich vidieť? Tu sú
Nespite na hodinách (vcelku to pomáha). (Snaha bola.)
Nekreslite vtipné karikatúry svojich učiteľov.
Vyhýbajte sa bitkárom a problémom.
Nedovoľte mame a ocovi, aby vám písali pripomienky do žiackej knižky.
Nedajte svojej uhundranej sestre šancu, aby vás sekírovala. (Pravdupovediac, so školou to nemá nič spoločné - ale tak či tak je to dôležité!)
Tak do toho, čítajte Toma Gatesa - svet bude zrazu gombička a navyše sa super zabavíte!
Keywords: Bel. do 10 r; 7+