Traja Dumasovci - Maurois, André; Vantuch, Anton Dr.; Šesták, František; Urbánek, Ivan (Bratislava Smena, 1971)
Životné osudy troch generácií Dumasovcov. Aké formy nadobúdal postupne úžasný temperament, splodený francúzskym šľachticom a čiernou otrokyňou zo Santo Dominga...
Keywords: Spoločenské romány; Historické romány