Tri dievčatá na skrini - Szabó, Judit G. (Klub mladých čitateľov, 1978)
Hrdinkami príbehu sú najstaršia dvanásťročná Andrea, mladšia Marka, zvaná tiež Médi, a najmladšia Eva. Andrea a Eva žijú s mamou v Budapešti. Otec od nich už dávnejšie odišiel, vzal so sebou aj Médi, a keď tá po čase príde na prázdniny k mame a sestrám, už s nimi aj zostane. Ako sa dievčence navzájom opäť zbližujú, čo všetko Andrea s Evou na prázdninách zažijú a povystrájajú, to nech vám vyrozprávajú samé ľ vlastne Andrea, lebo ona je rozprávačom a priam výrobcom všelijakých nápadov a vtipných detských zábav v tomto príbehu.