Tsunami je stále s námi - Cílek, Václav (Alfa Praha, 2006)
Publikace poutavým způsobem vysvětluje množství zákonitostí a souvislostí přírodních jevů.
Keywords: Eseje; Náučná literatúra; Príroda; Hobby a voľný čas