Túžba srdca - Lindsey, Johanna (IKAR, 1998)
Dej historickej romance sa odohráva v 9. storočí. Spájajú sa v nej osudy Kristen, dcéry nórskych Vikingov, a saského panovníka Roycea. Kristen chce uniknúť nanútenému sobášu a tak sa s bratom vydá na výpravu, o ktorej netuší, že je lúpežná. Prežije s ním napínavé dobrodružstvá, zajatie aj život v prestrojení, no jej duch zostáva nepokorený. Je hnaná túžbou po pomste, ale zároveň vedie vnútorný boj s láskou k nepriateľovi, ktorá v nej napriek všetkému narastá. Keď sa vzťahy začnú vyjasňovať, pred bránami pevnosti sa objaví nórske vojsko a Kristenin otec sa dožaduje návratu svojej dcéry.