Učeň. 2. - Hjorth, Michael & Rosenfeldt, Hans; Rosenfeldt, Hans (Sebastian Bergman, 2016)
Policajný psychológ Sebastian Bergman sa dozvie, že má dospelú dcéru. Po prvý raz, odkedy mu cunami vzalo manželku Lily a dcéru Sabine, cíti, že by mohol získať spriaznenú dušu. Trápi ho len jediné ľ má jej prezradiť, že je jej biologický otec, alebo si to radšej nechá pre seba? Situácia sa skomplikuje, keď Sebastian zistí, že Vanja je kriminálna policajtka a už spolu pracovali na prípade vraždy Rogera Erikssona, počas ktorého si Sebastian Vanju dosť znepriatelil.