Údolie bábik kultový bestseller 70. rokov - Susann, Jacqueline 1918-1974; Čergovská-Kresáková, Zora (Bratislava IKAR, 2001)
Modelka Anne, speváčka Neely, herečka Jennifer - tri krásne a úspešné ženy v magickom i zavrhovanom rozprávkovom svete Hollywoodu, tri hviezdy, ktoré sa stretávajú v rozličných obdobiach svojej kariéry, v najrozličnejších okamihoch lásky i sklamaní... Hollywood šesťdesiatych rokov vidíme ako pestrú a lákavú mozaiku, pod lesklým povrchom sa však skrývajú zradné víry, ozajstný, drsný svet vášní, drog a alkoholu. Ako doň vstupujú, ako sa v ňom budú pohybovať mladé ženy nezvyknuté na bohatstvo a slávu, ako sa s ním vyrovnajú a akú úlohu v tomto nestálom prostredí zohrávajú ich partneri, to sú otázky všedného dňa, to sú problémy, ktoré sa odkrývajú na stránkach tohto príťažlivého, čitateľsky vďačného románu.
Údaj o prekl. prevzatý z rubu tit. strany
Celkove 3. vyd.
Keywords: romány spoločenské americké; Romány pre ženy