V pazúroch žien - Manzini, Gianna (Máj, 1973)
Ústrednou postavou tohto románu je Giovanni Sermonti - chlapec chorľavý, ktorý polihuje a neustále je v jeho izbe lekár. Na konci románu ho nachádzame opusteného na smrteľnej posteli s dvoma slzami stekajúcimi na lícach ...