V zajatí na Holíčskom hrade - Čajak, Ján ml. (Slovenský spisovateľ Bratislava, 1983)
Ľúbostný román odohrávajúci sa na prelome 16. a 17. storočia...
Keywords: Beletria pre dospelých; historický ľúbostný román