Veľká cena Monte Carla - Trintignant, Maurice; Mruškovič, Jozef; Michaláč, Jozef (Bratislava Mladé letá, 1987)
Skutočný príbeh o absolvovaní náročných pretekov, o zákulisí tohto športu, pretekároch, technických podrobnostiach
Fot. na front. Ilustr. na predsádkach. Pre čitateľov od 13r
Keywords: literatúra faktu; Beletria nad 10 rokov