Vicekráli - Roberto, Federico De; Roberto, Federico de pozri De Roberto (SPKK, 1984)
Dráma bohato členenej rodiny Uzedovcov na pozadí mohutnejúcich nálad garibaldiovskej národnej revolúcie. Vydanie prvé