Vinnetou III. 3. - May, Karl (Slávne dobrodružstvá divokého západu, 2013)
Tretie pokračovanie príbehov o VINETUOVI s jeho nezabudnuteľnými priateľmi. Teraz v knižnej aj filmovej verzii v novej edícii Slávne dobrodružstvá divokého západu.