Vinnetou III. 3. - May, Karl (Dixit, s. r. o., 2013)
Tretie pokračovanie príbehov o VINETUOVI s jeho nezabudnuteľnými priateľmi. Teraz v knižnej aj filmovej verzii v novej edícii Slávne dobrodružstvá divokého západu.
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Historické romány; Dobrodružné romány