Všetko alebo nič I + II : Linda, Vanda a Jakub v otvorenom príbehu lásky 21. storočia - Urbaniková, Eva
Kniha o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa zabúda, aj keď toho nie sú hodní... Slovenský bestseller No. 1 roku 2007.