Všetko alebo nič I+II - Urbaníková, Eva (EvitaPRESS Bratislava, 2014)
Kniha o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa zabúda, aj keď toho nie sú hodní...
Slovenský bestseller No. 1 roku 2007, ktorý sa v januári 2016 dočká aj filmového spracovania!
Linda, Vanda a Jakub nie sú vymyslené postavy. Chodia medzi nami, ďalej sa boria so svojimi životmi a je len otázka času, kedy si znovu vypýtajú prechodné bydlisko v knižke... Lebo žijú presne tými istými radosťami a starosťami ako my všetci ostatní, len k nim pristupujú, povedzme, trošku svojskejšie...
Keywords: Slovenská súčasná