Výstrel - Rybakov, Anatolij; Naumovič, Anatolij Aronov pozri Rybakov (Klub mladých čitateľov, 1981)
Čitateľ sa tu stretne s bandou chuligánov pod vedením Viťku Burova, dieťaťa z alkoholickej rodiny...