Výstrel - Rybakov, Anatolij; Naumovič, Anatolij Aronov pozri Rybakov; Slobodníková, Viktória; Kovács, Juraj (Bratislava Mladé letá, 1981)
Čitateľ sa tu stretne s bandou chuligánov pod vedením Viťku Burova, dieťaťa z alkoholickej rodiny...
Pre čit. od 11 rokov. Ilustr. na front a tit. liste. Vl. m. aut.: Anatolij Aronov Naumovič.
Keywords: dobrodružný príbeh; Beletria nad 10 rokov; Beletria nad 10 rokov