Vyzvedač storočia : Kto je: Stirlitz, Liebel, Fred, Colins, Goldfuss, Abel? - Milovanovič, Nikola (Pravda, 1981)
Kniha "Vyzvedač storočia" je dramatickým rozprávaním o práci sovietskej rozviedky, ukazuje boj sovietskej kontrarozviedky proti organizátorom zločinu a nacistickej špionáži.