Vyzvedač storočia Kto je: Stirlitz, Liebel, Fred, Colins, Goldfuss, Abel? - Milovanovič, Nikola; Sirácka-Babušková, Želmíra; Meisner, Ján; Husárová, Viola (Bratislava Pravda, 1981)
Kniha "Vyzvedač storočia" je dramatickým rozprávaním o práci sovietskej rozviedky, ukazuje boj sovietskej kontrarozviedky proti organizátorom zločinu a nacistickej špionáži.
Lit. 9. Rozlož. tit. list.
Keywords: Spoločenské romány