Vždy Vaša Judy - Webster, Jean (Čajka, 1977)
Romantický príbeh najdúcha Judy a jej tajomného tútora. Hoci je Judy 17-ročná, ostáva v sirotinci starať sa o malých chovancov a pomáhať všade, kde je to potrebné. No po čase sa musí rozhodnúť, akú životnú cestu si zvoliť..