Vždy Vaša Judy - Webster, Jean; Dzurillová, Elena; Nágel, Dušan (Bratislava Mladé letá, 1977)
Romantický príbeh najdúcha Judy a jej tajomného tútora. Hoci je Judy 17-ročná, ostáva v sirotinci starať sa o malých chovancov a pomáhať všade, kde je to potrebné. No po čase sa musí rozhodnúť, akú životnú cestu si zvoliť..
Ilustr. na front. Vysvetl. Pre čitateľov od 13 rokov.
Keywords: dievčenský román; Beletria nad 10 rokov