Websterovci : 2 - Kerekesová, Katarína; Rozenbergová, Vanda; Vášová, Anna; Križková, Zuzana; Raýman, Juraj; Dzurindová, Zuzana; Nagy, Peter (Websterovci, 2019)
Websterovci si opäť utkali nové príbehy. Čaká ich dobrodružná cesta vysávačom, pobyt v kúpeľoch, aj napínavá domová súťaž v preťahovaní vláknom. A keď sa niekto z nich príliš zamotá vo svojich problémoch, je tu stále bláznivá milujúca rodina, ktorá mu ich pomôže rozuzliť. Na jeseň stretnete Websterovcov v kinách a na Vianoce opäť vo vysielaní RTVS.