Z každého rožka troška - Stodola, Ivan; Vlachová, Renáta (Bratislava Mladé letá, 1972)
Kniha krátkych próz slovenského dramatika (Kohútik jarabý, Hladoš Ďuro, Fičúr, atd.)..
Pre čitateľov od 11r
Keywords: poviedky, novely; Beletria nad 10 rokov