Zajatci asteroidu : Tri ďalšie fantastické príbehy Alice, dievčatka z budúcnosti - Bulyčov, Kir (Pravda, 1988)
Ďalšie tri fantastické príbehy Alice , dievčatka z budúcnosti. 1. Cesta do Indie 2.Zajatci asteroidu 3.Hľadá sa voľná planéta