Zajatci asteroidu Tri ďalšie fantastické príbehy Alice, dievčatka z budúcnosti - Bulyčov, Kir; Sabolová, Dagmar; Mydlo, Svetozár; Blažo, Pavol (Bratislava Pravda, 1988)
Ďalšie tri fantastické príbehy Alice , dievčatka z budúcnosti. 1. Cesta do Indie 2.Zajatci asteroidu 3.Hľadá sa voľná planéta
Ilustr. na tit. liste, front. a predsádkach. Pre deti od 9 rokov.
Keywords: Beletria nad 10 rokov; Sci-fi a fantasy; Detská náučná lit