Zatúlané srdce jazdca. 4. - Gohl, Christiane (Lea a kone, 2015)
Lea je v siedmom nebi. Konečne má svojho vysnívaného koňa Žolíka! Aj na jazdenie mu zverolekári dávajú zelenú. Bohužiaľ, všetko neprebieha hladko. Zdá sa, že predovšetkým Leina mama si so Žolíkom vôbec nerozumie a aj v prenajatej stajni sú ustavičné mrzutosti. Kým mama navštevuje kurzy a prekvapujúco uverí v existenciu hovoriacich koní, Lea má aj iné starosti: westernová šampiónka Lily - rovnako krásna ako aj zákerná! - je Thorstenovi v pätách!