Zázračný svet Atlantídy - 3 diel - Riddle, G. A. (Záhada pôvodu (3. diel z 3), 2016)
Hodiny nemilosrdne odpočítavajú posledné minúty do zániku ľudstva a tím vedcov je rozhodnutý riskovať všetko pre odhalenie tajomstva minulosti.