Zlo pod slnkom - Christie, Agatha (Zelená knižnica, 2012)
Román Zlo pod slnkom z roku 1941 patrí k obľúbeným dielam Agathy Christie, ktorých ústrednou postavou je Hercule Poirot. Slávny belgický detektív si užíva pokojnú dovolenku na Ostrove pašerákov pri pobreží Devonu ale len dovtedy, kým v Zátok e škriatkov nenájdu zavraždenú ženu. Je ňou obletovaná krásavica a známa herečka Arlena Stuartová. Poirot, ktorý sa ujíma vyšetrovania, čoskoro zistí, že takmer všetci hoteloví hostia mali s Arlenou niečo spoločné...