Zrada : Dovolil si zobrať spravodlivosť do vlastných rúk. 3. - Nesbo, Jo (Harry Hole, 2016)
Počas návštevy amerického prezidenta v Nórsku policajt Harry Hole omylom zastrelí agenta americkej tajnej služby. Vzápätí sa do Nórska dostáva zbraň, používaná atentátnikmi na celom svete. Pripravuje sa v krajine politicky motivovaná vražda? Na koho má byť zbraň Märklin použitá?