Zverinec na siedmom poschodí : alebo x dôvodov prečo nechovať zvieratká v byte - Gajdošík, Peter (Slovart, 2017)
Nové vydanie obľúbenej detskej knihy s humornými príbehmi o spolužití ľudí a domácich miláčikov.