Zverinec na siedmom poschodí alebo x dôvodov prečo nechovať zvieratká v byte - Gajdošík, Peter; Paľo, Ľuboslav (Slovart Bratislava, 2017)
Nové vydanie obľúbenej detskej knihy s humornými príbehmi o spolužití ľudí a domácich miláčikov.
Ak ste ešte nepočuli o zverinci Dominiky zo siedmeho poschodia, je čas sa zoznámiť s tými najzábavnejšími zvermi. Celé sa to začalo, keď sa s Dominikou začali kamarátiť mravce. Potom sused Zliepaný dostal alergiu na zamačiatkovaný byt, dedko naordinoval Dominike mliečnu diétu priamo od kravy Maliny, tatino zriadil v pohári od uhoriek slimačí hotel, po kuchyni lietala pečená hus, prasiatko Lola prišlo na nečakanú návštevu do vane susedy Gustušnej. A ako sa to všetko skončilo? Tatino sa zaprisahal, že najbližších desať rokov nebude rodinka chovať nijaké zvieratko. A ako správny chlap slovo aj dodržal, pretože rodinku čakali oveľa príjemnejšie starosti.
Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým fanúšikom domácich miláčikov, či už mačiatka, alebo aj niečo netradičné ako hus, prasiatko alebo mravce.
Keywords: Beletria od 6+